>
Sluiten

Categorieën

Filters

    Privacybeleid

    Privacybeleid KDE International NV

    Over ons privacybeleid

    KDE International NV geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben

    voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw

    gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerci le doelstellingen ter

    beschikking aan derden.

    Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van KDE

    International NV. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 16/03/2022, met het publiceren van

    een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens

    over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke

    voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze

    wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met

    betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.

    Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u

    vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

    Over de gegevensverwerking

    Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke

    beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

    Webwinkelsoftware

    LightSpeed

    Onze webwinkel is ontwikkeld met software van Lightspeed. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze

    dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Lightspeed heeft toegang tot uw

    gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander

    doel. Lightspeed is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende

    beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en

    een sterk wachtwoordbeleid. Lightspeed maakt gebruik van cookies om technische informatie te verzamelen met

    betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of opgeslagen.

    Lightspeed behoudt zich het recht voor om verzamelde gegevens binnen het eigen concern te delen om de

    dienstverlening verder te verbeteren.

    E-mail en mailinglijsten

    Loyalty Lightspeed

    VOORBEELD: Onze website maakt gebruik van Loyalty programma, een derde partij die het e-mailverkeer afkomstig

    van onze website en het verzenden van eventuele nieuwsbrieven afhandelt. Alle bevestigingsmails die u ontvangt

    van onze website en webformulieren worden verzonden via de servers van Loyalty programma. Loyalty programma zal uw

    naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via onze

    website is verzonden ziet u de ‘unsubscribe’ link. Als u hier op klikt zal u geen e-mail meer van onze website

    ontvangen. Dit kan de functionaliteit van onze website ernstig verminderen! Uw persoonsgegevens worden door

    Loyalty programma beveiligd opgeslagen. Loyalty programma maakt gebruik van cookies en andere internettechnologie n

    die inzichtelijk maken of e-mails worden geopend en gelezen. Loyalty programma behoudt zich het recht voor om uw

    gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met

    derden te delen.

    Siteground en Trengo

    Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van Siteground en Trengo. Deze

    partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van

    uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Siteground en Trengo heeft geen toegang tot ons postvak en

    wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk.

    Payment processors

    Mollie

    Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van

    Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of

    creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw

    persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de

    dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen.

    Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens

    van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw

    gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

    Beoordelingen

    WebwinkelKeur

    Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan

    bent u verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij

    de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam eveneens op de eigen website.

    In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In

    het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met

    WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten.

    WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens

    te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de

    dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle

    hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van

    toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

    Verzenden en logistiek

    GLS

    Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van

    de diensten van GLS voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en

    woonplaatsgegevens met GLS delen. GLS gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de

    overeenkomst. In het geval dat GLS onderaannemers inschakelt, stelt GLS uw gegevens ook aan deze partijen ter

    beschikking.

    Facturatie en boekhouden

    Exact Online

    VOORBEELD: Voor het bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van

    Exact Online. Wij delen uw naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot uw bestelling.

    Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Uw persoonsgegevens worden

    beschermd verzonden en opgeslagen. Exact Online is tot geheimhouding verplicht en zal uw gegevens

    vertrouwelijk behandelen. Exact Online gebruikt uw persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan

    hierboven beschreven.

    Externe verkoopkanalen

    Doel van de gegevensverwerking

    Algemeen doel van de verwerking

    Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de

    verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor

    (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw

    verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw

    gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve

    verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst

    tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

    Automatisch verzamelde gegevens

    Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze

    dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en

    besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

    Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek

    In voorkomende gevallen kan KDE International NV op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden

    tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een

    dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet

    ons biedt daartegen verzetten.

    Bewaartermijnen

    Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u

    aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit

    tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij

    facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke

    termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cli ntprofiel en documenten die

    wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd.

    Uw rechten

    Op grond van de geldende Belgische en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met

    betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke

    rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen

    afschriften en kopie n van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de

    gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te

    legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek

    administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopie n van gegevens ontvangt u in de

    machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een

    klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een

    verkeerde manier gebruiken.

    Inzagerecht

    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of

    daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor

    privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd

    sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers

    die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben

    opgeslagen.

    Rectificatierecht

    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of

    daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon

    voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd

    sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

    Recht op beperking van de verwerking

    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe

    herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor

    privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd

    sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet

    langer worden verwerkt.

    Recht op overdraagbaarheid

    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of

    daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan

    onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw

    verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopie n van alle gegevens

    over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle

    waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige

    koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

    Recht van bezwaar en overige rechten

    U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens

    door of in opdracht van KDE International NV. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de

    gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen

    wij afschriften en/of kopie n van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de

    verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming

    of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van

    toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor

    privacyzaken.

    Cookies

    Google Analytics

    Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst.

    Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken.

    Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze

    gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google

    diensten.

    Cookies van derde partijen

    In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze

    privacyverklaring.

    Wijzigingen in het privacybeleid

    Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest

    recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens

    met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.

    Beoordelingen

    WebwinkelKeur

    Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om uw naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

    Contactgegevens

    KDE International NV

    eCommerce departement

    Contactpersoon voor privacyzaken

    Vergelijk 0

    Voeg nog een product toe (max. 5)

    Start vergelijking

    Cookies Manage cookies